Nga viti 1976 deri me sot, vazhdojme te punojme per shijen dhe shendetin e njeriut.

Aday Grup

Me ndihmen e nje eksperjence te akumuluar ne nje perjudhe te gjate kohore dhe pune, firma jone ka arritur te jete nje perfaqesuese e denje e shtetit tone ne fushen e bujqesise. Firma jone zhvillon aktivitetin e saj ne fushen (sektorin) e kafsheve te gjalla. Ne ofrojme import ose shperndarje Brenda vendit te kafshe mbareshtimit dhe bageti thertoreje te cilat tipare (karakteristika) te shquara, efikasitet te larte dhe te cilat jane te pastruara nga semundjet.

Devamı

Produktet Tona

 • Charolais
 • Holstein
 • Limousin
 • Brown Swiss
 • Simental
 • Blu Belge
 • Meshqerra shtatzena
 • Meshqerra boshe
 • Qingj
 • Dele
 • Kafshe per thertore

Na kontaktoni

Cevizlidere Mahallesi 5. Cadde 7. Sokak No:2/8 Balgat/Ankara, TURKEY Phone: +90 (312) 472 21 51 Fax: +90 (312) 472 28 11

© 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.